Stadsretraite Deventer

 

7DAYS of REST 2022

Lieve vrienden,

We zijn verheugd om de video voor 7 Days of Rest & Sacred Renewal en de uitnodigingsposter voor het evenement met de thema’s voor elke dag met je te delen. We hopen dat ze je zullen inspireren om het diepgaande genezingspotentieel van het evenement te voelen en om deel te nemen en bij te dragen aan het co-creatieve veld.

Het thema van Heilige Vernieuwing resoneert diep met de gemeenschap en we zijn erg dankbaar dat er al vele buitengewone offers van over de hele wereld in voorbereiding zijn. We voeden hiermee de fundamenten voor een nieuw tijdperk van liefde en wijsheid.

Omdat we niet weten met wat voor corona maatregelen we te maken krijgen in januari en omdat we zeker niet mee willen doen met welke controle dan ook, hebben we het idee om de dagelijkse meditaties van die eerste week in januari per dag hier op deze pagina te plaatsen. Hierdoor is het toch mogelijk dat iedereen op zijn eigen plek mee kan doen. Mooi zou het zijn als we dat gezamenlijk om 8 uur ’s morgens zouden doen, maar lukt dat niet dan is dat natuurlijk geen probleem.

Grootmoeder Jyoti Ma heeft vrouwen van de delegatie van Moeder Aarde uitgenodigd om voor elke dag een meditatie te begeleiden waarmee ze de intentie van die dag bepalen.

 


Zaterdag 1 januari 2022 ~ Rebirthing
Feminine Wisdom and Prayers for the themes of 7 Days of Rest & Sacred Renewal with tutu manuelele dutoit, grandmother, hawaii

 

Zondag 2 januari 2022 ~ Nourishing
Elin Teilus, a singer, yoiker and artist of the Sámi. Daughter of the lands of Udtja, Sábme. From her rebel heart and with a proverb for the innocence of Life she yoiks the unseen and unspoken.

 

Maandag 3 januari 2022 ~ Cultivating
with Eyang Mbeng Marie-Claire Bwiti & Okomo Minko Laurentine Bwiti ~ Gabon, Africa

 

Dinsdag 4 januari 2022 ~ Communing
Grandmother Jingki, Wanganu Nation, Australia

 

Woensdag 5 januari 2022 ~ Sharing
Grandmother Helen Lindmark, Sámi ~ Sápmi, Sweden

 

Donderdag 6 januari 2022 ~ Valuing
Grandmother Loretta Afraid of Bear Cook, Oglala Sioux Nation ~ Turtle Island

 

Vrijdag 7 januari 2022 ~ Celebrating
Grandmother Jyoti Ma, Elder ~ USA

Hartelijke dank aan de co-creators van de 7 days of rest. Klik hier voor meer info

 

7 days of rest 2022
7 days of rest 2021
7 days of rest 2020
7 days of rest 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.